Tur för dig att jag är en så jävla PK-tjej. HÄR ser du varför.

 

3 Responses to PK-brudar

 1. _malin skriver:

  Ett teatertips ’den största av dom största’ på dramalabbet! Vid modebacke, kort tid kvar!

 2. Åh, vad de är bra! Som du! Jag har nyligen skrivit två inlägg om skilsmässa och sen tänkte jag på dig. Fast jag har inte läst din skilsmässobok än, bara om den, när den kom, tänker att vi kanske har lite lika tankar där?
  http://queenofkammebornia.se/2013/march/att-vaga-hoppa-2.html
  http://queenofkammebornia.se/2013/march/igenkannande-och-forskrackt-2.html

 3. Katruna skriver:

  Kanonvtub! Så här låter det allt oftare numera. Jag som är en medelålderslärarinnesnällist med väldigt mainstreamfeministiska, antirastiska åsikter har råkat ut för att bli handgripligen avisad från ett lokalt utskänkningställe nykter för att jag varit ”högljudd” mot fyra SD-pojkar som som minsann inte uttalat sig så lämpligt. Förmodligen var dörrvakten och polisen som jag inte hindrade dem att tilkall av samma ull. Jag slapp bli kastad i finkan som tur var för de insåg att det skulle se illa ut i lokaltidningen nästföljande dag. 😀 På sätt och vis var det lite synd att det inet blev så. Kanske bättre lycka nästa gång.
  Mina barn hade beundrat mig, de radikala ynglen som inte fallit alltför långt från äppleträdet. De har börjat komma ur ”skämmas för mamma åldern” tack och lov!

  Händelsen påminner om när min liila numera avlidna pappa, hade cyklat en meter på trottoraren och piketen tillkallad för att vägrade visa leg för ”fogden” som han sa. 😀 Polisen är verkligen strängt upptagna med att fånga bovar!

  Varma hälsningar

  ”Samhällets fiende nr 1”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *