Ikväll sändes Uppdrag Gransknings program om män som hatar kvinnor. Trailern har setts och delats av flera hundratusen och som en del av det har det ramlat in kärleksmail hela dagen och kvällen. Jag vill säga tack. På riktigt, ett stort, fett TACK alla ni som kärlekat mig idag. Det värmer hjärtat och blir en motvikt till hatet. Nu vänder vi den här skiten och gör 2013 till året då rasister och antifeminister kröp tillbaka till mörkret i sina grottor.

Och om ni vill läsa mer om allt detta så går det att förbeställa min bok nu via Adlibris HÄR

Eller så väntar ni tills den finns i en handel nära dig!

 

 

 

4 Responses to Män som hatar kvinnor

 1. Kames Johansson skriver:

  Vi är många i den tyvärr tysta majoriteten som om det kniper står upp för allas rätt att uttala sina åsiktet! Tyvärr har vi varit gör tysta om det 🙁
  Sluta aldrig uttala dina åsikter, det är så viktigt att röster hörs spm en del uppfattar som obekväma!
  Du gör ett bra jobb!!
  Jag kanske inte håller med dig i det du skriver alla gånger, men jag tror inte det finns nån som jag håller med alla gånger 🙂
  Tusen kramar från oss vanligen tysta läsare

 2. Elin Östebo skriver:

  Jättestarkt av dig Maria att medverka i UG igår, och jag är glad att du börjar blogga lite igen! Jag har följt mycket av det du gjort, bland annat har din bok Bitterfittan ju gjorts till pjäs i Jönköping och jag såg den där med fantastiska Hanna Schön som nu får turnera land och rike runt. Den är så bra och viktig, precis som du och det du gör! Lägg aldrig ner, vi är så många som står bakom dig, många fler än hatarna!!
  Vh Elin

 3. Anna skriver:

  Surfade precis upp dig för att ”leta rätt på min favoritjournalists e-postadress” som uppmaningen löd, och kärleksbomba lite. Här kommer det:

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  Du är grym.

  /A

 4. Joakin Oösson skriver:

  Stå på dej Maria, du är fantastisk! Jag har två döttrar, må de få din styrka! / Joakim

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *