Jaha. Såhär några dagar efter EU valet då de flesta av oss genomlider dagarna med motstridiga känslor -glädje över vänsterfeministiska framgångar och total depp av den bruna sörjan i Europa- så kan vi alla behöva tänka på nått kul igen. Tex sex. Läs min senaste krönika i ETC och om du är man och känner dig träffad: deppa inte ihop, se till att gå i lesbisk sexterapi istället. Det kommer du och alla i din närhet få mycket glädje av.

Antingen kan du läsa den via länken HÄR eller läs den istället här:

”Var ska jag börja? Kanske med fittdeon. Visste ni att det finns såna? Jag trodde först det var en PR-kupp, ett skämt, men det var blodigt sexistiskt allvar. ”Feminelle” är en ”intimdeodorant” som ska hjälpa dig hålla dig ”luktfri och ge en fräsch känsla”. Fler varianter är på gång. Företaget bakom den senaste fittdeon har redan fått pengar från olika entreprenörstävlingar och riskkapitalisten Mats Gabrielsson har bestämt sig för att investera miljoner för att förverkliga produkten. Vad ska en säga? Återigen överträffar verkligheten dikten.

Det faktum att en fitta luktar fitta verkar vara svårsmält för en del, både kvinnor och män, och det är så oerhört sorgligt och lämnar mig faktiskt ingen ro. För vår kulturs tvetydiga inställning till kvinnokönets doft och smak hänger ihop med det ännu sorgligare faktum att var femte kvinna sällan eller aldrig får orgasm. Trots att klitoris är den enskilt känsligaste delen i våra kroppar (tre ggr känsligare än ollonet) och trots att forskarna är eniga om att det inte finns några fysiska skillnader som gör det lättare för män att få orgasm. Jag blir så deppig när jag tänker på hur många kvinnor som går miste om himlastormande njutning helt i onödan. Och irriterad när jag tänker på alla män som verkar utgå ifrån att det är ett normaltillstånd att kvinnan han ligger med inte kommer. Jag har träffat en del (en minoritet men ändå för många) av dem genom mina år som sexuellt aktiv och de blir alltid lika förvånade när de inser att penetrationen allena inte var tillräcklig. Konversation hämtad ur verkliga livet vid åtminstone 3-4 gånger:

Jag: Men märkte du inte att jag inte kom?

Man: Eh…jo…

Jag : Och vad tänkte du då?

Man: Jag vet inte…jag tänkte väl inte på det..

Snälla, kära, rara mannen, låt oss tala klarspråk en gång för alla: Ignorera ALDRIG en kvinnas orgasm! Ta för guds skull inte för givet att tjejen inte vill komma. Självklart vill vi komma, lika mycket som ni. Det är 2014 och vi borde vara betydligt mer upplysta nu än i min sorgliga ungdom då Veckorevyns sexualupplysare uppmanade tjejer att inte vara så fixerade vid orgasmen. ”Det kan vara minst lika mysigt att bara ligga och smekas och kelas.”

I helvete heller. Kyssar och hångel i all ära men det är orgasmen som får det att svartna för ögonen. Klart att ingen vill missa det. Att inte få orgasm är ungefär som att gå runt med lågt blodsocker. Du blir tjurig, trött och hängig. Så onödigt.

Men så här är det: Endast 28% av kvinnorna uppger att de alltid kommer när de har sex medan motsvarande siffra för män är 71%. De enda gångerna som tjejer kommer varje gång är när de onanerar eller ligger med andra tjejer. Så om ni inte vill bli helt utkonkurrerade råder jag alla snubbar som hitintills inte brytt sig om tjejernas uteblivna orgasm att läsa Matilda Tudor och Mian Lodalens ”Liten handbok i konsten att bli lesbisk”. Där kan du bland annat lära dig hur du ligger mer lesbiskt, vilket kommer bereda såväl dig som din partner mer njutning än du kunnat drömma om. No more fejkade orgasmer och boring ligg. Här finns en skattkammare av handfasta tips och ren och skär sexualupplysning för alla er som tydligen inte vet att klittan sitter mitt i fittan. Och om du tillhör dem som av någon outgrundlig anledning har svårt för doften eller smaken av kvinnokön så fatta att det är ditt eget pinsamma problem. Belasta inte en endaste kvinna med detta tillkortakommande förrän du bearbetat det. Gå i lesbisk sexterapi och kom inte tillbaka förrän du lärt dig älska doften och smaken och kan hylla denna fantastiska kroppsdel med minst tre orgasmer på raken.

För som författarna själva skriver:

”Heterosexuella kvinnor kommer till himlen. Flator kan komma hur många gånger som helst.”

 

 

 

 

 


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *