Hej och hej.

Två saker:

1. På lördag är det Feministiskt Forum  på ABF-huset på Sveavägen hela dagen. Galet många intressanta samtal, debatter och grymt häng med hela kulturmarxiststatsradikalextremtokvänsterfeminist-eliten, alle zusammen på ett och samma ställe. Kan det bli bättre? Njet.

Programmet hittar du HÄR

Och även om jag såklart vill framhålla seriositeten och den intellektuella nivån på det hela så kan jag ändå inte låta bli att tycka att det typ grymmaste ändå är att jag kommer vara DJ tillsammans med min kollega Johanna Langhorst på festen efteråt. DJ ScaryMary och Langhoran spisar gammalmodig men ack så finfin disco från 80-talet kl 21-22. Och kan det bli bättre? Njet.

Så komsi komsi.

Ja? Ja!

2. Den fantastiska tidningen Feministiskt Perspektiv behöver 200 prenumeranter inom en vecka för att överleva. Vill du liksom jag säkerställa någon slags balans i nyhetsflödet så teckna genast en prenumeration (eller om du tillhör en av de som inte betalat nuvarande prenumeration så gå genast in på länken nedan och förnya). En krona per dag så blir bevakningen av feministiska frågor säkerställd ännu ett litet tag.

Klicka på länken HÄR så kommer du direkt till prenumerationsgrejset.

Ja? Ja!

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *